Undervisningsabonnement

Klasselokale

Abonnementstype der henvender sig til undervisningsinstitutioner. I kan enten benytte tjenesten WAYF eller vælge IP-adgang, hvis jeres undervisningsinstitution ikke har en aftale med WAYF.

OM IP-LØSNINGEN
Med en IP-løsning oplyser I blot skolens IP-adresse, denne bliver registreret hos os og skolens elever og undervisere vil automatisk være logget på, når de går ind på byg-erfa.dk.
Oplys gerne jeres IP-nummer i kommentarfeltet når I bestiller denne type abonnement.

 

OM WAYF LØSNINGEN
Med et BYG-ERFA abonnement via WAYF kan både undervisere og studerende på undervisningsinstitutionen få ubegrænset antal adgange til byg-erfa.dk. Det kræver blot at institutionen har en aftale med WAYF (Where Are You From).

Tjek om din institution er tilmeldt servicen.

WAYF står for Where Are You From – hvor kommer du fra? Det skal man svare på, når man logger ind på en web-tjeneste, som bruger WAYF-login.

WAYF skaber forbindelse mellem web-tjenester fx byg-erfa.dk og login-systemer på fx uddannelsesinstitutioner.

Det betyder at den enkelte studerende/lærer kan bruge sit brugernavn og adgangskode fra sin uddannelsesinstitutions webside til at få adgang mange steder - kort sagt: ét brugernavn og én adgangskode giver adgang til mange tjenester. Og så længe personen er logget ind, kan der skiftes fra den ene tjeneste til den anden, uden at skulle logge ind igen.

 

 

  1. En bruger åbner den hjemmeside som han/hun gerne vil ind på. Tjenesten kræver at man logger ind, og en af mulighederne er at bruge WAYF. Når brugeren vælger WAYF-login videresendes han/hun til siden hvor man vælger den institution man gerne vil logge ind fra, fx KEA, DTU, Arkitektskolen eller en teknisk skole
     
  2. Brugeren logger ind hos sin hjemmeinstitution med den normale login-metode 
     
  3. Brugerdata (fornavn, efternavn mv.) afleveres til WAYF

  4. WAYF frasorterer alle unødvendige oplysninger og brugeren bedes godkende (samtykke) at de nødvendige udleveres til tjenesten. Der udleveres aldrig mere end de absolut nødvendige data.

  5. Data sendes til tjenesten, som ud fra de modtagne data afgør om brugeren har ret til at få adgang. 

Læs mere om WAYF

Køb

Kr. 22243,00
Undervisningsabonnement
Alle priser er inkl. moms