Gå til hovedindhold

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om BYG-ERFA, erfaringsbladene og abonnementer.

Hvad er et erfaringsblad?

Et erfaringsblad består af en eller to A4 sider med tekst og illustrationer på begge sider. Bladet redegør for et byggeteknisk problem, herefter anviser bladet, hvordan problemet løses, og hvad der i projekteringsfasen kan gøres for at forebygge skaden.
Erfaringsbladene er en del af ”alment teknisk fælleseje”.

Hvad er roller og status?

Som abonnent kan du have forskellige roller og status på sitet:

  • Primær administrator - bruger, som modtager fakturaer og som kan tilføje og fjerne brugere fra abonnentgruppen
  • Administrator - bruger, som kan tilføje og fjerne brugere fra abonnentgruppen
  • Almindelig bruger - bruger uden administratorrettigheder

Hvilke browsere understøtter byg-erfa.dk

Følgende browsere undestøtter byg-erfa.dk:

  • Safari (nyeste)
  • Chrome (nyeste)
  • Microsoft Edge (nyeste)
  • Samsung Internet (nyeste)
  • IOS (nyeste iPhone og nyeste iPad)

Vi anbefaler, at du opdaterer din browser for at få det bedste udbytte af sitet. Hvis du oplever problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på info@byg-erfa.dk eller telefon 82 30 30 22. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9-15.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Et abonnement opsiges ved at kontakte BYG-ERFA på info@byg-erfa.dk. Angiv firmanavn, navn, adresse og evt. kundenr. Vi er interesserede i at tilbyde vores kunder et godt produkt, derfor må du gerne fortælle os, hvorfor du opsiger dit abonnement. Et abonnement løber i ét år ad gangen. Derfor beder vi om, at du opsiger dit abonnement, straks du modtager fakturaen eller ved abonnementsperiodens udløb.

Hvordan ser jeg, hvornår et erfaringsblad er blevet udgivet?

Et erfaringsblad har altid et ID. Dette ID indeholder først et nr. i parentes, det henviser til, hvilken SfB-gruppe et blad hører under, og derefter følger 6 cifre. De 6 cifre indeholder bladets udgivelsesdato. Eksempel: Erfaringsbladet ”Radon – målemetoder og vurdering” -  ID (99) 18 06 28 er udgivet den 28. 06.2018 

/radon-malemetoder

Hvordan ændrer jeg mine brugeroplysninger?

Du kan ændre dine brugeroplysninger ved at logge på med dine eksisterende brugeroplysninger og vælge den grå boks med dit navn, som er placeret efter søgefeltet. Herefter vælger du ”Rediger” og ændrer dine data. Vælg ”Gem”, når du er færdig med at redigere.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Hvis du ikke kan logge ind, kan det skyldes, at du har skiftet mailadresse. Kontakt sekretariatet på info@byg-erfa.dk eller telefon 82 30 30 22 for at få problemet løst. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9-15.
Hvis problemet skyldes, at du ikke kan huske din adgangskode, skal du vælge ”Log ind” og derefter ”Glemt adgangskode”. I løbet af få sekunder, vil du få tilsendt en mail med et link, du kan bruge til at vælge en ny adgangskode.

 

Må jeg bruge et af jeres blade i en artikel/på min hjemmeside, hvis jeg henviser til jer?

Hvis du ønsker at benytte tekst eller illustrationer, skal du kontakte sekretariatet på info@byg-erfa.dk. Så kan vi vurdere sagen og eventuelt give skriftlig tilladelse. Enhver form for kopiering/anvendelse uden BYG-ERFAs skriftlige tilladelse er forbudt ifølge gældende dansk lov om ophavsret.