Gå til hovedindhold

Persondatapolitik

Sådan anvender BYG-ERFA cookies og beskytter dine persondata.

Beskyttelse af private oplysninger
Som bruger af byg-erfa.dk vil du, når du gennemfører et køb, få en brugerprofil.
Oplysninger som navn, adresse, virksomhed, telefonnummer og e-mailadresse registreres og bruges kun til at sende de bestilte produkter og til information om abonnementet, ændringer i abonnementsbetingelser og lign.
Oplysninger vil udelukkende blive brugt internt i Fonden BYG-ERFA og til henvendelse i forbindelse med informationsmateriale, nye produkter, så vi hele tiden bliver bedre til at servicere vores kunder og til statistiske formål fx for at imødegå misbrug. Vi behandler altid oplysningerne fortroligt og videregiver dem ikke til eksterne samarbejdspartnere. Dog viser vi på byg-erfa.dk firmanavn og by for tegnede abonnementer.

Du kan altid henvende dig til den dataansvarlige: Fonden BYG-ERFA og få oplyst, hvilke oplysninger om dig, vi behandler, få rettet ukorrekte oplysninger eller bede om at oplysningerne bliver slettet. Mailadresse: info@byg-erfa.dk eller telefon 82 30 30 22.

BYG-ERFAs politik for behandling af persondata
BYG-ERFA respekterer og beskytter dine personlige oplysninger, som du giver os på dette websted.

Her kan du læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi opbevarer dem, hvad vi bruger oplysningerne til og dine muligheder for at ændre eller slette dem.

Når du handler på byg-erfa.dk, bliver du bedt om at indtaste personlige oplysninger (fx navn, adresse, mailadresse og telefonnummer) og godkende dem.

Oplysninger som navn, adresse, virksomhed, telefonnummer, cvr-nr. branchekode og e-mailadresse registreres og bruges til at sende de bestilte produkter og til information om abonnementet, ændringer i abonnementsbetingelser og til statistiske formål fx for at imødegå misbrug. Vi benytter godkendte eksterne partnere (Danske Bank, Quickpay og Clearhaus) til håndtering af dine korttransaktioner, og vi opbevarer ikke informationer om dit betalingskort.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Bliver du bedt om at indtaste din mailadresse. Oplysningerne i maildatabasen gemmes på sikkerhedsbeskyttede servere og kan ikke anvendes af andre. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev og ikke har en brugerprofil på byg-erfa.dk, er der i bunden af nyhedsbrevet et link til sletning af din tilmelding til nyhedsbrevet.

Når du bestiller et abonnement, øvrige varer, blade, kurser eller retter dine abonnementsdata
Bliver du bedt om at indtaste personlige oplysninger, (fx navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer). Oplysningerne skal vi bruge til at sende dig det bestilte materiale og en bekræftelse samt til at kontakte dig, hvis der ændres ved arrangementer, som du er tilmeldt. Vi bruger dem også til at gøre dig opmærksom på vores nye byggetekniske udgivelser og arrangementer mv., som du kan få brug for i forbindelse med dit abonnement eller i tilknytning til et arrangement. Oplysningerne gemmes på sikkerhedsbeskyttede servere og kan ikke anvendes af andre.

Når du abonnerer på byg-erfa.dk
Får du en automatisk genereret adgangskode fra byg-erfa.dk, som giver dig adgang til vores erfaringsblade og andet indhold på sitet. Glemmer eller mister du din adgangskode, har du mulighed for at få tilsendt en mail, som giver dig mulighed for at vælge en ny adgangskode. Medarbejdere hos BYG-ERFA kan ikke se eller få adgang til din adgangskode.

Hvordan sikrer vi dine personlige oplysninger?
BYG-ERFA anvender kun dine personlige oplysninger til de formål, som vi har anmodet dig om at give dem til. Vi sælger, udlejer eller bortleaser derfor ikke dine personlige oplysninger. BYG-ERFA sletter på din anmodning dine personlige oplysninger fra byg-erfa.dk. Hvis vi oplever brud på datasikkerheden, lever vi op til lovens krav og informerer Datatilsynet inden for 72 timer.

Opbevaringsbegrænsning
BYG-ERFA sletter personoplysninger eller gør dem anonyme, når det ikke længere er nødvendigt for den dataansvarlige at have oplysningerne. Vi gemmer data på de kunder, der har handlet hos os i 5 år (lovkrav i henhold til bogførings- og hvidvaskningsloven), og derefter bliver de slettet.

Du kan altid henvende dig til Fonden BYG-ERFA og få oplyst, hvilke oplysninger om dig vi behandler, få rettet ukorrekte oplysninger eller bede om at oplysningerne bliver slettet. Mailadresse: info@byg-erfa.dk eller telefon 82 30 30 22.

Læs BYG-ERFAs handelsbetingelser her

Læs BYG-ERFAs abonnements- og licensvilkår her