Gå til hovedindhold

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser ("Handelsbetingelserne") gælder for enhver aftale, der bliver indgået via byg-erfa.dk mellem en kunde og Fonden BYG-ERFA, Ny Kongensgade 13, 1472 København K cvr nr. 27055761. Fonden BYG-ERFA kan kontaktes på tlf. 82 30 30 22, info@byg-erfa.dk.

Læs venligst handelsbetingelserne grundigt, inden du bestiller varer fra byg-erfa.dk. Handelsbetingelserne anvendes, når du bestiller eller køber varer eller tjenesteydelser på byg-erfa.dk og gælder i tillæg til gældende abonnementsbetingelser. Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på byg-erfa.dk.

1. Priser, bestilling og betaling
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Momsen er 25 % af totalbeløbet.
Dankortbetaling er gebyrfrit. Ekspedition er gebyrfrit. Hvis materialet ønskes fremsendt som Quickbrev tillægges denne porto.

Levering til udlandet
Bestillinger til udlandet samt Færøerne og Grønland pålægges porto og sendes til billigste fragttakst, med mindre andet bliver anført ved bestillingen.

Aftaler om køb af varer på byg-erfa.dk anses for endeligt indgået, når bestillingen er gennemført jf. nedenstående. Varer kan betales via faktura, Mobile Pay (de nærmere vilkår for betaling via MobilePay fremgår af Danske Banks hjemmeside), Dankort/VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard. Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt, sikret browservindue.

2. Ordrebekræftelse, ikrafttrædelse og levering
Når man bestiller varer på byg-erfa.dk, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris samt navn og leveringsadresse.
Bestillingen anses for gennemført og aftalen for indgået, når du har modtaget din ordrebekræftelse.
Leveringsomkostninger for fysiske produkter er indeholdt i prisen, og leveringen af disse vil ske med PostNord, normalt inden for fem hverdage dage. Hvis materialet ønskes fremsendt som Quickbrev tillægges denne porto.

3. Abonnement
For abonnementer gælder også vores  abonnementsbetingelser.

4. Returret og reklamation
Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret. For alle andre gælder, at fysiske produkter købt på byg-erfa.dk er BYG-ERFAs ejendom og skal sendes retur til BYG-ERFA ved fortrydelse af køb. Produktet kan sendes til BYG-ERFA, eller afleveres inden for åbningstiden i receptionen i Ny Kongensgade 15, 1472 København K.

5. Personoplysninger og cookies
Se vores persondatapolitik for information om, hvordan BYG-ERFA behandler personoplysninger og anvender cookies.

6. Andre forhold

Opdatering af hjemmesiden
Vi gør vores bedste for at opdatere byg-erfa.dk.dk samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert. Vi tager forbehold for sådanne fejl. Opdager vi en fejl i prisen for en vare, som du har bestilt på byg-erfa.dk, vil vi give dig besked hurtigst muligt. Under disse omstændigheder vil vi underrette dig om den korrekte pris for varen og give dig mulighed for at købe varen til den korrekte pris.

Force Majeure
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Handelsbetingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

Aftalens fuldstændighed
Handelsbetingelserne udgør sammen med de gældende Abonnementsbetingelser de fuldstændige vilkår for aftalen.

Ugyldighed
Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Handelsbetingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af Handelsbetingelserne er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.