Gå til hovedindhold

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser ("Handelsbetingelserne") gælder for enhver aftale, der bliver indgået via byg-erfa.dk mellem en kunde og Fonden BYG-ERFA, Ny Kongensgade 13, 1472 København K cvr nr. 27055761. Fonden BYG-ERFA kan kontaktes på tlf. 82 30 30 22, info@byg-erfa.dk.

Læs venligst handelsbetingelserne grundigt, inden du bestiller varer fra byg-erfa.dk. Handelsbetingelserne anvendes, når du bestiller eller køber varer eller tjenesteydelser på byg-erfa.dk og gælder i tillæg til gældende abonnements- og licensvilkår. Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på byg-erfa.dk.

 

Priser, bestilling og betaling

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Momsen er 25 % af totalbeløbet.
Dankortbetaling er gebyrfrit. Ekspedition er gebyrfrit. Hvis materialet ønskes fremsendt som Quickbrev tillægges denne porto.

 

Levering til udlandet

Bestillinger til udlandet samt Færøerne og Grønland pålægges porto og sendes til billigste fragttakst, med mindre andet bliver anført ved bestillingen.

Aftaler om køb af varer på byg-erfa.dk anses for endeligt indgået, når bestillingen er gennemført jf. nedenstående. Varer kan betales via faktura, Dankort/VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard. Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt, sikret browservindue.

 

Ordrebekræftelse, ikrafttrædelse og levering

Når man bestiller varer på byg-erfa.dk, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris samt navn og leveringsadresse.
Bestillingen anses for gennemført og aftalen for indgået, når du har modtaget din ordrebekræftelse.
Leveringsomkostninger for fysiske produkter er indeholdt i prisen, og leveringen af disse vil ske med PostNord, normalt inden for fem hverdage. Hvis materialet ønskes fremsendt som Quickbrev tillægges denne porto.

 

Abonnement

For abonnementer gælder også vores abonnements- og licensvilkår.

 

Returret og reklamation

Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret. For alle andre gælder, at fysiske produkter købt på byg-erfa.dk er BYG-ERFAs ejendom og skal sendes retur til BYG-ERFA ved fortrydelse af køb, senest 14 dage fra modtagelse. Produktet kan sendes til BYG-ERFA, eller afleveres inden for åbningstiden i receptionen i Ny Kongensgade 15, 1472 København K.

 

Personoplysninger og cookies

Se vores persondatapolitik for information om, hvordan BYG-ERFA behandler personoplysninger og anvender cookies.

 

Andre forhold

Opdatering af hjemmesiden
Vi gør vores bedste for at opdatere byg-erfa.dk samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert. Vi tager forbehold for sådanne fejl. Opdager vi en fejl i prisen for en vare, som du har bestilt på byg-erfa.dk, vil vi give dig besked hurtigst muligt. Under disse omstændigheder vil vi underrette dig om den korrekte pris for varen og give dig mulighed for at købe varen til den korrekte pris.

Force Majeure
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Handelsbetingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

Aftalens fuldstændighed
Handelsbetingelserne udgør sammen med de gældende abonnements- og licensvilkår de fuldstændige vilkår for aftalen.

Ugyldighed
Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Handelsbetingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af Handelsbetingelserne er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.