Gå til hovedindhold

Webinar: Oplev det nye MEMBRAN-ERFA.dk den 5. oktober 2022

MEMBRAN-ERFA.dk viser, hvordan membraner anvendes til at opfylde bygningsreglementets krav til bygningers tæthed.

På siden finder du præcise trin-for-trin illustrationer af bygbare og gængse udførelsesmetoder.

Arbejdsværktøjet MEMBRAN-ERFA.dk viser udførelsesforløb for over 85 bygningsdetaljer, hvor der anvendes membranløsninger – helt i tråd med anvisninger og vejledninger i ”alment teknisk fælleseje”. 

Byggeteknisk uddannelsesmedarbejder hos BYG-ERFA, Jacob Friderichsen, fortæller om det nye opdaterede MEMBRAN-ERFA. Journalist Louise Skøtt Gadeberg stiller spørgsmål undervejs.

Bemærk, at webinaret bliver optaget, hvis du ikke har tid på selve dagen. Tilmeld dig via nedenstående link og afkryds, hvis du ønsker at få tilsendt et link til optagelsen.

Optagelsen vil i en periode være tilgængelig på det nye MEMBRAN-ERFA.dk.

Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en ordrebekræftelse (den bliver sendt automatisk straks efter bestillingen).

Dato
Onsdag den 05.10.2022 kl. 17.00 - 17.30
Pris
Gratis
TILMELDINGSFRIST
Onsdag den 5. oktober 2022 kl. 12.00
Om MEMBRAN-ERFA
MEMBRAN-ERFA skal medvirke til, at membraner anvendes som et teknisk og økonomisk hensigtsmæssigt bidrag til at opfylde Bygningsreglementets krav til ”bygningers tæthed”. Det gøres gennem kortfattede, let forståelige beskrivelser og illustrationer af holdbare, robuste og bygbare bygningsdetaljer og udførelsesmetoder. MEMBRAN-ERFA er blevet til gennem projekter støttet af Grundejernes Investeringsfond. MEMBRAN-ERFA er skabt og opdateret af Fonden BYG-ERFA

Tilmeldingen er lukket