Tætte støbeskel i betonkonstruktioner

Støbeskel

Støbeskel skal planlægges og udføres med omtanke for at opnå tilstrækkelig tæthed. Ellers kan der bl.a. opstå lokal grubetæring, der kan blive kritisk for konstruktionens bæreevne.

BYG-ERFAs nye erfaringsblad ”Støbeskel i betonkonstruktioner – planlægning og udførelse” redegør for, hvordan støbeskel planlægges og udføres korrekt.

Erfaringsbladet indgår i BYG-ERFAs temaer om:

Kontakt BYG-ERFA på info@byg-erfa.dk, eller telefon 82303022 for illustrationerne i høj opløsning. © www.byg-erfa.dk

Fonden BYG-ERFA
Fonden BYG-ERFA er en uafhængig organisation, der har som formål at medvirke til øget teknisk kvalitet i byggeriet gennem indsamling, bearbejdning og formidling af byggetekniske erfaringer. Materialet er en del af alment teknisk fælleseje og er relevant for alle, der beskæftiger sig med projektering, udførelse og bygningsdrift. BYG-ERFA bladene redegør for konstaterede byggetekniske problemer i praksis og forklarer, hvordan de kan udbedres i eksisterende bygninger og undgås ved fremtidigt byggeri. På byg-erfa.dk findes en oversigt over de ca. 300 BYG-ERFA blade samt priser på abonnement og temamapper.

Må vi sende pressemeddelelser til dig fremover?
På grund af den nye persondatalov skal vi være sikre på, at du fortsat samtykker i, at vi må sende dig vores pressemeddelelser. Derfor gør vi opmærksom på, at hvis du ikke længere ønsker at modtage pressemeddelser, kan du nederst i denne pressemeddelelse trykke på ”Unsubscribe from this newsletter”, og du vil blive slettet fra listen. Vi håber dog, at du fortsat ønsker at modtage pressemeddelelser fra BYG-ERFA.